Konyaaltı Fotoğraf Yarışması ödül töreni yapıldı

Konyaaltı Fotoğraf Yarışması ödül töreni yapıldı


ANTALYA (A.A) - Konyaaltı Belediyesi ile Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (KONSİAD) Antalya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneğinin desteğiyle ortaklaşa düzenlediği En Güzel Konyaaltı Fotoğrafı yarışması sonuçlandı.
     Toplam 97 eserin katıldığı yarışmada sonucunda jüri, birinciliğe layık eser bulamadı. 21 yarışmacının katıldığı yarışmada Orhan Yurtsever Gece Balıkçıları eserle ikinci, Sahilde Gezinti adlı eseriyle Antalya Gazeteciler Cemiyeti özel ödülü, Alçakta Uçuş adlı eseriyle de KONSİYAD özel ödülünü aldı.
     Bekir Karaçay da Kar Altında adlı eseriyle üçüncülük kazandı. Konyaaltı Belediyesi özel ödülüne de Lütfiye Şahika Öner Sahilde Gezinti adlı eseriyle layık görüldü.
     Yarışmaya katılan eserlerin bulunduğu serginin açılışını Konyaaltı Belediye başkanı Muhittin Böcek ile KONSİAD yönetim kurulu üyeleri yaptı.
     Böcek, birbirinden güzel fotoğraflar çekerek emek verenlere teşekkür ederek, Bu yıl ilk kez yaptığımız bu yarışmayı önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı yapmayı düşünüyoruz dedi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Konyaaltı Fotoğraf Yarışması ödül töreni yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER