Konyalı Wushucular madalya topladı

Konyalı Wushucular madalya topladı


KONYA (A.A) - Antalyada yapılan Wushu Sanshou Türkiye Şampiyonası ve hemen ardından 20-22 Mart tarihleri arasında Sakaryada yapılan Wushu Taolu Şampiyonalarında Konyasporcular madalyayla döndü.
     Wushu Konya İl Temsilcisi Yunus Emre Doğan, yaptığı açıklamada, şampiyonalarda, Konyayı temsil eden Konya Belediye Spor Kulübü, Karapınar Belediye Spor Kulübü, Yapı Spor Kulübü ve Selçuklu Belediye Spor Kulübü Sporcularının, Sanda ve Taolu stillerinin değişik kategorilerinde yaptıkları müsabakalarda, çok sayıda madalya kazanarak Konyayı temsil ettiğini söyledi.
     İlk defa Konyalı sporculardan Mehmet Keskin ve Zehratullah Varlının Wushu Milli Takımına seçildiğini aktaran Doğan, şunları kaydetti:
     Bu başarı söz konusu kulüplerimizde antrenörlük yapan hocalarımızın ve fedakar velilerimizin başarısıdır. Ayrıca Konya Belediye Spor Kulübü Sanda antrenörümüz Mustafa Oğuz, Milli Takım Antrenörü olarak Milli Takım Kampında görevlendirilmiştir. Bu da Konya adına güzel bir gelişmedir. 4 gün arayla Antalya ve Sakaryada yapılan şampiyonalarda farklı kategori ve sitillerde Konyamıza toplam 45 madalya kazandıran sporcularımız ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Konyalı Wushucular madalya topladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER