Kosova İşadamları Derneği heyeti, ANSİADı ziyaret

Kosova İşadamları Derneği heyeti, ANSİADı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Kosova İşadamları Derneğinden bir heyet, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğini (ANSİAD) ziyaret etti.
     Antalya 2. İçecek İhtisas Fuarına katılmak üzere Antalyaya gelen Kosova Ekonomi Bakan Vekili Ramadan Hasani, Kosava İşadamları Derneği Başkanı Nuhi Mazrek ve beraberindeki heyet ANSİADı ziyaret etti.
     ANSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen heyet gıda, inşaat, ilaç, tekstil, paketleme gibi sektörlerin temsilcileri ANSİAD üyeleriyle ikili görüşmeler yaptı.
     ANSİAD ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Antalya ile Kosova arasında ticari kültürel ilişkileri geliştirmeleri için gelen heyete teşekkür ederek, iş dünyasında olduklarından dolayı öncelikli işlerinin iş ilişkilerinin yanında sosyal ve kültürel ilişkileri de geliştirmek olduğunu söyledi.
     ANSİADın 150 üyesinin olduğunu belirten Eroğlu, ANSİAD gönüllülükle üye olunan sivil toplum örgütüdür. 2012 itibariyle 4.1 milyar lira cirosu vardır. 250 milyon dolar civarında ihracatı vardır. Derneğin içinde 5 ana sektör vardır. Tarım, turizm, ticaret, sanayi ve inşaat. Antalyanın iş dünyasını temsilen 19902da kurulmuş ilk derneğidir dedi.
     Eroğlu, ANSİAD olarak Kosovaya ticaret ilişkilerini geliştirmek için ziyaret gerçekleştireceklerini belirtti.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kosova İşadamları Derneği heyeti, ANSİADı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER