Köy okulunda 23 Nisan coşkusu

Köy okulunda 23 Nisan coşkusu -Bingölün Yeniköy köyünde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni, renkli görüntülere sahne oldu


BİNGÖL (A.A) - Merkeze bağlı Yeniköy köyünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. Tören, renkli görüntülere sahne oldu.
     Köydeki okulun bahçesinde düzenlenen tören, adeta şenlik havasında geçti. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, törende yaptığı konuşmada, köy okulunda düzenlenen kutlamalara katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukluk yıllarına döndüğünü söyledi.
     Törene ilgi gösteren velilere teşekkür eden Sarı, "Bu okulumuzda yaklaşık 55 öğrencimiz eğitim görüyor. Bu dünyadaki en kıymetli varlığımız, bu kıymetli yavrularımızdır. Benim sizlerden istirhamım sadece özel günlerde değil her gün okulumuza gelip öğretmen ve öğrencilerimizle ilgilenmeniz, onların durumları hakkında konuşmanız, onlara yardımcı olmanızdır" dedi.
     Törende daha sonra öğrenciler şiir okudu, renkli giysileriyle müzik eşliğinde oyunlar oynadı.
     Öte yandan öğrenciler tarafından Zazaca sergilenen "İmam Bayıldı" adlı tiyatro oyunu da izleyicilerin beğenisini kazandı.
     Tören öğretmen, öğrenci ve velilerin birlikte halay çekmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Meral Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Köy okulunda 23 Nisan coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER