Köydeki öğrenci arkadaşlarını unutmadılar

Köydeki öğrenci arkadaşlarını unutmadılar -Karsta bir ilköğretim okulunun öğrencileri kardeş köy okulunun öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu


KARS (A.A) - Kars ve Kafkas Kalkınma Vakfı İlköğretim Okulu öğrencileri, seçtikleri kardeş köy okulunun öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.
     Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcanın eşi Prof. Dr. Ayla Özcan ile merkeze bağlı Kümbetli köyündeki ilköğretim okuluna giden minik öğrenciler, aldıkları kırtasiye malzemelerini köydeki arkadaşlarına verdi.
     Özcan, kardeş okulun öğrencilerine küçükte olsa bir yardımda bulunduklarını belirterek, önemli olanın öğrencilerle tanışmak ve kaynaşmak olduğunu söyledi.
     Kardeş okulun öğrencileriyle sadece bir gün değil, bundan sonrada yanlarında olacaklarını ifade eden Özcan, Birbirimizi destek olmak için buradayız. Sportif, kültürel ve diğer alanlarda bu kardeşliği sürdürmek istiyoruz. Burada olmaktan dolayı mutluyuz. Umarım bu kardeşliğimiz uzun yıllar devam eder dedi.
     Kars ve Kafkas Kalkınma Vakfı İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Karakaş ise Kümbetli İlköğretim Okulunu kardeş okul seçtiklerini belirterek, kampanyanın gerçekleşmesinde destek verenlere teşekkür etti.
     Özcan, dağıtımın ardından öğrencilerle sohbet etti.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Köydeki öğrenci arkadaşlarını unutmadılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER