Kozana yapılacak yeni devlet hastanesi

Kozana yapılacak yeni devlet hastanesi


ADANA (A.A) - Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçeye yapılacak 200 yataklı yeni devlet hastanesinin, vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti almasına imkan vereceğini bildirdi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Devlet Hastanesi Müdürü Çağlar Çoban, Başkan Kazım Özganı makamında ziyaret ederek, yapımına başlanan 200 yataklı yeni devlet hastanesi hakkında bilgi verdi.
     Özgan, ziyarette yeni hastane binasının ilçeye yakışır bir sağlık tesisi olacağını ve bundan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, Bu yeni devlet hastanesi vatandaşlarımızın daha kaliteli sağlık hizmeti almasına imkan verecek. Kozan Halkı her şeyin en iyisine layık. Belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Hastanemizin yapımında emeği geçen başta milletvekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim ifadelerini kullandı.
     Hastane Müdürü Çağlar Çobanın ise, yer teslimi yapılan hastane inşaatı için yüklenici firmanın şantiye kurma çalışmalarına başladığını belirterek verdiği destek için belediyeye teşekkür ettiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozana yapılacak yeni devlet hastanesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER