Kozanda Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi

Kozanda Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi


ADANA (A.A) - Kozanda, Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) saha koordinatörlerinin Belediye Başkanı Kazım Özganı ziyaret ettiği bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Özdoğan, UNICEF Saha Koordinatörü Işıl Taş, UNICEF Saha Eş Koordinatörü Esra Kurtaran ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olkan Dağlı Belediye Başkanı Kazım Özganı makamında ziyaret etti.
     Şube Müdürü Özdoğan, projenin Milli Eğitim Bakanlığınca Avrupa Birliğinin mali katkısı ve UNICEFin teknik desteğiyle yürütüldüğünü ifade ederek, ziyareti projenin ilçede daha sağlıklı ve güçlü yürütülebilmesi için Belediye Başkanı Kazım Özgan ile fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Belediye Başkanı Kazım Özgan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çocuklarımızın zihinlerinin gelişmeye başladığı en önemli çağda eğitimle buluşması oldukça önemlidir. İlçemizde okul öncesi eğitime verilen önem her geçen gün artıyor ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan varan
     Yayıncı: Volkan Kaşık
<< Önceki Haber Kozanda Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER