Kozanda belediye ekmek fabrikasının üretimi

Kozanda belediye ekmek fabrikasının üretimi


ADANA (A.A) - Kozan Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında günde 12 bin ekmek üretildiği ve 23 noktada satışa sunulduğu bildirildi.
     Belediye Halk Ekmek Fabrikası Müdürü Emrullah Çelik, yaptığı açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince ekmek fabrikasına yapılan denetimde, ekmeklerin üretim, kalite, kasalama ve dağıtımında hijyen koşullarının başarıyla yerine getirildiğinin tutanakla tespit edildiği belirtti.
     Amaçlarının vatandaşlara hijyenik, gıda üretim koşullarına uygun, ekonomik ve sofralarda aranılan bir ürün yedirmek olduğunu anlatan Çelik, Geçtiğimiz günlerde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince halk ekmek fabrikamızda çat kapı denetimde bulunuldu. Bu denetimlerde fabrikamız ekmeğin üretim aşamasından sofraya ulaşmasına kadar geçen tüm aşamalarda hijyen açısından tam not almıştır. Zaten bu konuda Belediye Başkanımız Kazım Özgan da fabrikamızda denetimlerde bulunmaktadır. Halkımızın sağlığı bizim için önemli dedi.
     Çelik, günlük 20 bin üretim kapasitesi bulunan ekmek fabrikasında şuan günde 12 bin adet ekmek üretildiğini ve 23 noktadaki büfelerde satışa sunulduğu söyledi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Kozanda belediye ekmek fabrikasının üretimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER