Kozanda hırsızlık iddiasıyla 4 kişi, tutuklandı

Kozanda hırsızlık iddiasıyla 4 kişi, tutuklandı


ADANA (A.A) - Kozanda bir apartman dairesinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 4 kişi, tutuklandı.
     Tufanpaşa Mahallesi Ladin Sokaktaki bir apartmanda hırsızlık girişiminde bulunulduğu ihbarı üzerine polis ekipleri, bir dairenin kapısını zorlayan 2 zanlının bu sırada evde bulunan kişiyle karşılaştıklarını ve bıçak çektikten sonra kaçtıklarını belirledi.
     Başka dairelerden hırsızlık yapılmış olabileceği ihtimali üzerine apartmanda yapılan incelemede, alt kattaki bir dairenin kapı kilidinin kırılarak eve girildiği, kol saati, dijital fotoğraf makinesi, bir altın künye ile bir altın kolyenin çalındığı belirlendi.
     Zanlıların yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında Kozan-Adana seferini yapan minibüsler takibe alındı. Bu sırada takibe alınan bir minibüsün camından yola poşet atıldığını fark eden ekipler, poşette evden çalındığı iddia edilen takı ve eşyaların bulunduğunu tespit ederek minibüsteki şüpheliler E.A. ve A.Kyi gözaltına aldı.
     Zanlıların yapılan sorgusunda Adanadan ilçeye geldikleri otomobilin plakasına ulaşıldı. Adana Caddesinde durdurulan otomobildeki M.B. ve Y.B. de gözaltına alındı.
     Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, nöbetçi mahkemece tutuklandı.
     Bu arada zanlılar adliye çıkışında kendilerini görüntülemek isteyen gazetecilere saldırmak istedi.
    
     Muhabir: Volkan Varan / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Kozanda hırsızlık iddiasıyla 4 kişi, tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER