Kozandaki trafik kontrollerinde kitaplı ve broşürlü

Kozandaki trafik kontrollerinde kitaplı ve broşürlü uyarı


ADANA (A.A) - Kozanda, İlçe Emniyet Müdürlüğünce, emniyet kemeri ve kask kullanımını yaygınlaştırılmasını sağlamak ve seyir halindeyken cep telefonuyla konuşulmasını önlemek amacıyla trafik denetimlerinde vatandaşlara kitapçık ve broşürler dağıtılıyor.
     İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri ortak çalışmayla, trafik denetimlerinde durdurdukları sürücülere trafik kurallarına uymaları yönünde sözlü uyarılarda bulunurken, kitapçık ve broşür dağıtarak da bilgilendirme yapıyor.
     İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli Ekipler Amiri Başpolis Murat Soydan, amaçlarının, vatandaşları kural ihlali dolayısıyla cezalandırmak olmadığını, Trafikte önce eğitim sloganıyla hareket ettiklerini, özlemlerinin insanların trafikten olumsuz etkilenmediği mutlu ve güzel bir Kozan olduğunu belirtti.
     Soydan, hafta boyunca sürecek bilgilendirme uygulaması kapsamında, sürücülere, mal ve can kayıplarına sebep olan başlıca kural ihlallerinin yeraldığı Adana Valiliği İl Emniyet Müdürlüğünce bastırılan Trafikte sorunları birlikte çözelim isimli kitapçık ve Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan broşürlerden 3 bin adet dağıtacaklarını söyledi.
     Öte yandan, İlçe Emniyet Müdürlüğünce son günlerde mobilet ve motosiklet kazalarındaki artış dikkate alınarak, mobilet ve motosiklet sürücülerine yönelik eğitim seminerleri düzenleneceği ve kask dağıtılacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozandaki trafik kontrollerinde kitaplı ve broşürlü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER