Kozan Genç

Kozan Genç-K 2060 Meclisinden Başkan Özgana ziyaret


ADANA (A.A) - Kozan Belediyesi Genç-K 2060 Gençlik Meclisi Başkanı Rana Çalıkuşu ve meclis üyeleri, Belediye Başkanı Kazım Özganı ziyaret etti.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Kazım Özgan, Fatih Anadolu Lisesi öğrencisi olan Genç-K 2060 Meclis Başkanı Rana Çalıkuşu, okul müdürü Aytaç Arslan, Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Melek Yardımcı ve meclis üyeleri Nahide Karakoca, Büşra Özdil ve Burcu Karadumanı makamında kabul etti.
     Aytaç Arslan, okullarından 16 öğrencinin Kozanın geleceğinin planlandığı 2060 yılı projesinde yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek,çalışmalarından dolayı Başkan Özgana teşekkür etti.
     Gençlik Meclisi Başkanı Rana Çalıkuşu ise ilçenin gelişimine katkı yapacak bir oluşumda ve projede görev almaktan mutlu olduğunu kaydetti.
     Belediye Başkanı Kazım Özgan da, sürdürdükleri proje ile gençlere sahip çıkarak özgüvenlerini güçlendirmek istediklerini ve ilçenin geleceğinin şekillenmesinde söz sahibi olmalarını arzuladıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER