Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhandan Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne ziyaret


SİVAS (A.A) - Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Kurum içi diyalog günleri kapsamında Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurum bünyesindeki birimleri ziyaret eden Ayhan, bu kapsamda Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünde çalışan personelle bir araya geldi.
     Birim müdürü Özcan Dumandan bilgi alan Ayhan, birimlerin kış mevsiminde proje çalışmaları gerçekleştirdiğini ve kamu hizmetlerinde sürekli kaliteyi artırmayı hedeflediğini belirtti.
     Ayhan, şunları kaydetti:
     Hazırladığımız projeleri yaz aylarına girmeden uygulama aşamasına getirmeliyiz. Gördüğünüz eksiklikleri ya da düşüncelerinizi mutlaka bizlerle paylaşmanızı istiyorum. Sizlerden gelecek öneri ve tavsiyelere açığız. Sizler huzurlu bir ortamda verimli işler ortaya koyabileceksiniz. Sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı da bizlerle paylaşmanızı istiyorum.
     Müdürlük personeline geçen yıl yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Ayhan, köylerde su sorunu olmadığını aktardı. Kırsalda altyapı çalışmaları kapsamında kanalizasyon, depo bakımı ve ıslahı çalışmaları yapılacağını bildiren Ayhan, bu yıl 500e yakın iş planı yaptıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER