KTBden MÜSİADa ziyareti

KTBden MÜSİADa ziyareti


KONYA (A.A) - Konya Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Muhammed Uğur Kaleli, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşeke hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, devraldıkları bayrağı daha ileriye taşımak için çalışmalarının devam edeceği ifade etti.
     MÜSİAD Konya Şubesinin sadece ekonomi alanında değil fikri sermayenin de önemini bildiğini ifade eden Şimşek, Akılcı, ayakları yere basan projeleriniz olduğu zaman destekçisi mutlaka bulunur. Fakat fikriniz yoksa sermayenizin varlığı çok önemli değildir. MÜSİAD Konya Şubesi olarak bundan sonra da önemli projelerde sizlerle ortak çalışmalarımız devam edecektir dedi.
     KTB Başkanı Muhammed Uğur Kaleli ise MÜSİADın Konyada gerçekleştirdiği faaliyetlerle önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirtti.
     Kaleli, MÜSİADın kuruluşundan bugüne önemli organizasyonlar gerçekleştirdiğini, gerek iş dünyasında, gerekse Konya ile ilgili projelerde MÜSİAD sürekli ön planda olduğunu hatırlattı.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber KTBden MÜSİADa ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER