KTO Başkan adayı Hiçyılmaza MÜSİADdan tam

KTO Başkan adayı Hiçyılmaza MÜSİADdan tam destek


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan Adayı Mahmut Hiçyılmaz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) başkan ve üyeleriyle bir araya geldi.
     MÜSİAD Kayseri Şubesinde gerçekleşen toplantıya MÜSİAD Kayseri Şubesi Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve üyeleri katıldı.
     Toplantıda konuşan Çolakbayraktar, KTOda 4 adayın yarışacağı bir seçim süreci olacağını belirtti.
     Gelecek vizyonu ile bizi iktisadi yaşamda şehrimizde kalkındıracak ve kalkındırmasına inandığımız kişilerin yönetime getirilmesi gerektiğine inanan Çolakbayraktar, şunları kaydetti:
     "Muhakkak ki yarın akşam sonuçlar neticelendiğinde bir grup sevinip bir grup üzülecek. Ama birlik dostluk ebedi olacaktır. Yarınki seçimlerin bizim birliğimiz beraberliğimiz hususunda kardeşliğimiz hususunda hiçbir şekilde ayrımcılığa, ayrılığa vesile olmamasını diliyorum. Demokrasilerin kaçınılmaz bir neticesidir seçimler bireylerin en doğal haklarıdır. Bütün adaylarımıza bu süreçte başarılar diliyoruz."
     KTO Başkan Adayı Hiçyılmaz ise KTOda bu kadar çekişmeli ve çok adaylı bir sürecin geçtiğini hatırlamadığını belirterek, "Bu süreçte elbette yorulduk, çalıştık ve projelerimizi ortaya koyduk. Bu seçimin neticesinde KTOyu yönetmeye hazırız. Projelerimiz ve kadromuzla KTOyu belli bir yerden daha yukarılara götüreceğimizi söylemek istiyorum. Kayserinin iktisadi hayatına katkı yapmaya hazırız" dedi.
     Toplantı sonrası KTO Başkan adayı Hiçyılmaz, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber KTO Başkan adayı Hiçyılmaza MÜSİADdan tam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER