KTO Ekim Ayı Meclis Toplantısı

KTO Ekim Ayı Meclis Toplantısı


KONYA (A.A) - Konya Ticaret Odası (KTO), Ekim Ayı Meclis toplantısını gerçekleştirdi.
     Gündemdeki sosyal ve ekonomik konuların görüşüldüğü meclis toplantısına, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek konuk oldu.
     KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Konyanın tarihinde olduğu gibi bugün de gösterdiği gelişimde kurumlar arasındaki birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.
     Anadolu Selçuklunun başkentliğini yapmış olan Konyanın özellikle son on yıllık dönemde hızlı bir gelişim içerisine girdiğini belirten Öztürk, Birlik ve beraberliğimizi devam ettirdiğimiz müddetçe bugün gelinen noktadan daha hızlı bir gelişim sürecine gireceğiz dedi.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise Konya Ticaret Odasında şehrin ticaret erbabıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.
     KTOnun, Türkiyenin ikinci kurulan odası olması sebebiyle önemli bir misyona sahip olduğunu dile getiren Akyürek, KTOnun bugüne kadar Konya için yaptığı hizmetleri takdirle izliyoruz. Şehrimizin tanıtımı için tüccar ve sanayicimiz önemli görevler üstlenmektedir. Bu açıdan Konya Ticaret Odası ile işbirliği içerisinde çalışmak Konyaya büyük fayda sağlamaktadır diye konuştu.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber KTO Ekim Ayı Meclis Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER