KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri TBMMde

KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri TBMMde


KONYA (A.A) - KTO Karatay Üniversitesi Girişimci Genç Liderler Topluluğu üyesi öğrenciler, Türkiye Büyük Millet Meclisini gezdi.
     Kariyer Zirvesi etkinlikleri kapsamında, TBMMye giden öğrenciler, burada AK Parti Konya Milletvekilleri Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Hüseyin Üzülmez, Ayşe Türkmenoğlu ve Mustafa Baloğlu ile görüştü.
     Öğrencilere eğitim hayatında başarılı olabilmenin sırlarını anlatan Üzülmez, başarının çok çalışmak ve azmetmekten geçtiğini bildirdi.
     Yerlikaya ise günümüz gençlerinin teknoloji çağında eğitim gördükleri için şanslı olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Biz üniversiteyi çok zor şartlar altında tamamladık. Bugün, hem maddi hem manevi anlamda imkanlar çok daha fazla. Öğrenciler teknolojik yeniliklerin getirdiği imkanları iyi değerlendirmeli. 4 yılı iyi değerlendirip mezuniyet sonrası KPSS ve benzeri sınavlarda başarılı olup iyi bir işe girmek için gayret sarf etmeli. Eğer kendi işlerini kuracaklarsa yine alanlarında kendilerini mesleki donanımla yetiştirmeli.
     Daha sonra TBMM Genel Kurulunu gezen öğrenciler, yetkililerden Meclis binasının tarihi ve Genel Kurul faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
     Ardından TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile bir araya gelen öğrenciler, Çiçekle bir süre sohbet etti.
     Topluluğun faaliyetleri hakkında bilgi veren öğrenciler, Çiçekle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Meclisten ayrıldı.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri TBMMde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER