KTO üyelerine danışmanlık hizmeti veriyor

KTO üyelerine danışmanlık hizmeti veriyor


KONYA (A.A) - Konya Ticaret Odası (KTO), üyelerine yönelik danışmanlık hizmeti başlattı.
     Konya KTO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, yaptığı açıklamada, iş hayatını yakından ilgilendiren kanunlarda son dönemde gerçekleşen mevzuat değişikliklerinden yeterince bilgi sahibi olunması amacıyla danışmanlık hizmeti vermeye başladıklarını ifade etti.
     Son dönemde iş ve çalışma hayatını yakından ilgilendiren kanunlarda gerçekleştirilen kapsamlı değişiklikler ve yenilikler sonrasında oluşan duruma üyelerini hazırlamak amacıyla oluşturulan danışma kuruluna KTO üyeleri müracaat edebileceklerini belirten Öztürk, ayrıca üyelerin internet ortamında da soru sorabileceklerini dile getirdi.
     Öztürk, ekonomik gelişmenin yapısal tedbirlerle desteklenmesi amacıyla iş dünyasının görüşleri dikkate alınarak, son dönemde iş hayatını ilgilendiren birçok önemli kanun değişikliğinin gerçekleştiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     KTO üyelerinin bu değişikliklerle ilgili yasal mevzuat konusunda bilgilendirmek amacıyla oda olarak danışmanlık hizmetini hayata geçirdik. Son bir yıl içerisinde Türk Ticaret Kanunu, Çek Kanunu, Borçlar Kanunu, Toplu İş İlişkileri Kanunu gibi ticaret ve iş hayatını yakından ilgilendiren kanunlarda önemli değişiklikler gündeme geldi. Bu kanunlarda yapılan değişikliklerle ilgili üyelerimizi hızlı bir şekilde bilgilendirmek ve kanunlarda yaşanılacak sıkıntıları ilgili kişi ve kurumlara iletmek amacıyla organizasyonlar düzenledik. Kanunların yürürlüğe girmesi ile birlikte uygulamada yaşanılan sıkıntıların çözülmesi amacıyla Odamızda danışmanlık hizmeti vermeye başladık. Doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmada zaman ve maddi sıkıntı yaşayan üyelerimiz açısından danışmanlık hizmetimizin oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. Üyelerimiz internet sitemiz üzerinden direk olarak danışmanlarımıza soru sorabilecekleri gibi yüz yüze görüşerek hizmet de alabilecekler.
     İnternet ortamında soru sorma ve yüz yüze danışmanlık hizmeti alma imkanı sağlayan danışmanlık hizmetinden faydalanmak isteyen KTO üyeleri, ayrıntılı bilgiyi www.kto.org.tr adresinden alabilecek.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber KTO üyelerine danışmanlık hizmeti veriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER