Kumlucada karne töreni

Kumlucada karne töreni -Karne töreninde birinci sınıf öğrencilerine şeker, diğer öğrencilere ise matematik test kitabı hediye edildi


ANTALYA (A.A) - Kumlucada düzenlenen karne töreninde birinci sınıf öğrencilerine şeker, diğer öğrencilere ise matematik test kitabı hediye edildi.
     2012-2013 eğitim öğretim yılının yarı yıl tatiline girmesiyle Hacıveliler Köyü İlköğretim Okulunda karne töreni düzenlendi.
     Kaymakam Salih Işık törende yaptığı konuşmada, yarı yıl dolayısıyla karne alan öğrencilerin notlarına dikkat etmelerini, notu düşük olan derslere daha fazla önem vermelerini istedi.
     Işık, tatilde öğrencilerin kitap okumalarını, iyi dinlenmelerini, ikinci döneme daha zinde olarak başlamalarını istedi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin de ilçe genelinde bin 92 ana sınıfı öğrencisi, 4 bin 630 ilkokul, 4 bin 406 ortaokul ve 3 bin 428 lise olmak üzere toplam 13 bin 556 öğrencinin eğitim öğretim gördüğünü söyledi.
     Kaymakamlığın katkılarıyla yarı yıl tatilinde çözmeleri için ilçe genelindeki tüm ortaokul öğrencilerine SBS yaprak testi dağıtılacağını ifade eden Şahin, öğrencilerin okumaları için okullara 100 temel eser kitaplarından kitap setleri dağıttıklarını kaydetti.
     Kaymakam Işık ve Şahin, öğrencilere karnelerini dağıttı.
     Törende birinci sınıf öğrencilerine şeker, ortaokul öğrencilerine de matematik setleri dağıtıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Kumlucada karne töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER