Kuran Kursu yararına kermes düzenlendi

Kuran Kursu yararına kermes düzenlendi


YOZGAT (A.A) - İstanbul Tepebağ Hizmet Vakfı tarafından, Sorgunda inşaatı yatılı erkek Kuran kursu için kermes düzenlendi.
     Belediye Sergi Salonunda düzenlenen kermesin açılışını Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve vakfın Sorgun Temsilcisi Yusuf Kiremitçi yaptı.
     Başkan Şimşek, açılış öncesinde yaptığı konuşmada, kermesin hayırlı olmasını dileyerek "Hayırlı bir amaçla, dinimiz İslamiyetin kurallarını, kitabımız Kuran-ı Kerimi öğrenecek olan çocuklarımızın yetişmesi için yapılan Kuran Kursu inşaatının tamamlanması için yapılan bu kermesin, hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah, binanın tamamlanmasına yetecek kadar bir kazanç elde edilebilir dedi.
     Tepebağ Hizmet Vakfı Sorgun Şube Temsilcisi Yusuf Kiremitçi de kermeste satışa sunulan eşyaların Sorgundan temin edildiğini ifade ederek, bunların temin edilmesinde bayanların büyük çaba harcadığını söyledi.
     Kermesi Yenidoğan Mahallesinde inşaatı devam eden yatılı erkek Kuran kursu yararına düzenlediklerini belirten Kiremitçi, kermesin bir hafta süreceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kuran Kursu yararına kermes düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER