Kurban Bayramı kutlanıyor

Kurban Bayramı kutlanıyor -Düzcede protokol bayramlaşma programında biraraya geldi


DÜZCE (A.A) - Düzce Valiliği tarafından organize edilen protokol bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
     İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Kurban ve Cumhuriyet Bayramlarının aynı hafta içinde kutlanacağını belirterek, Bugün bu mübarek Kurban bayramını idrak ediyoruz. İnşallah pazartesi günü de Cumhuriyet Bayramını idrak edeceğiz. Ne mutlu bu millete bu güzel bayramı mutluluk ve huzur içinde kutluyoruz. Birlikte beraberliğin ve kardeşliğin en güzel örneğini veriyoruz dedi.
     Tüm günlerin bayram sevinci içerisinde geçmesi dileğinde bulunan Vali Yılmaz, Düzceli vatandaşlarımızda bu bayram sevincini burada paylaşıyor. Coşkuyu sevinci hep birlikte paylaşıyoruz. Tüm günlerimiz bugünkü gibi bayram sevinci içerisinde geçmesini diliyorum diye konuştu.
     Katılımın yoğun olduğu törene, Vali Adnan Yılmazın yanı sıra, AK Parti Milletvekili Fevai Arslan, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Baro Başkanı Ali Dilber, partililer, kurum müdürleri, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
     Daha sonra belediye başkanlığı önünde gerçekleştirilen bayramlaşmada konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram da herkesin mübarek kurban bayramını tebrik etti.
     Bayramı kutlayamayan Müslümanların olduğuna vurgu yapan Bayram, Bu coğrafyada çeşitli sebeplerle bayram kutlayamayan Müslümanlar var. İnşallah gelecek zamanda bu Müslümanların sıkıntısı, sorunları biran önce çözülür ve dini bayramları bizler gibi kutlarlar şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kurban Bayramı kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER