Kurban Bayramı tatili

Kurban Bayramı tatili -Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: -İlçemize 6 günlük Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgi bekliyoruz


KARABÜK (A.A) - Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 6 günlük Kurban Bayramı tatilinde ilçeye yoğun ilgi beklediklerini bildirdi.
     Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçesindeki 18 ile 20. yüzyıllar arasında yapılan ve genellikle üç katlı, 6-8 odalı, ihtiyaçlara uygun tasarlanmış, estetik biçimde şekillendirilmiş geleneksel konakların, özellikle bayram tatillerinde yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
     Bayram tatilinde özellikle Ankara, İstanbul, Eskişehir, Kocaeli ve Bolu gibi birçok ilden turisti beklediklerini belirten Aksoy, Osmanlı döneminden kalma han, hamam, cami, çeşme, köprü ve konakların eşsiz güzelliğini keşfetmek isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği 3 bin yıllık geçmişe sahip ilçemize 6 günlük Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgi bekliyoruz. Bu nedenle özel önlemler aldık. Bayram süresince turizm zabıtası 24 saat görevde olacak. Rehberlerimiz iş başında olacak. Yeme, içme ve konaklama alanları sürekli denetlenecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kurban Bayramı tatili Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER