Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -GTO Yönetim Kurulu Başkanı Aslan ve Meclis Başkanı Yağcı, Kurban Bayramını kutladı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan ve Meclis Başkanı Zeki Yağcı, oda üyelerinin ve vatandaşın Kurban Bayramını kutladı.
     GTOdan yapılan açıklamaya göre, Aslan ve Yağcı, bayramın huzur ve hoşgörüye her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa, mutluluk ve başarı getirmesin temennisinde bulundu.
     Dünyaya barışın hakim olması ve huzur içerisinde bir bayram geçirilmesini dileyen, Aslan ve Yağcı şunları kaydetti:
     Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Millet olarak hep bir arada müreffeh ve huzurlu geleceğe, güçlü ve genç eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz. Bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni ediyoruz. Bayramlar öncelikle insanlarımızın birbirleriyle kucaklaştığı, dargınların, küskünlerin barışması, herkesin birbirlerine sevgi ve barış ile yaklaşması, hepsinden önemlisi çocuklarımıza barışı ve sevgiyi aşılayabilmemiz açısından önemli bir fırsattır.
     Aslan ve Yağcı ayrıca, Türkiyenin son dönemde yaşanan terör olayları ve bölgede yaşanan savaş gerginliği nedeniyle zorlu bir dönem geçirdiğini, bu zor günlerin ve sıkıntıların da birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşabileceğini vurguladı.
     Başkanlar mesajında, Ulus olarak kucaklaşmamız, birbirimizi hoş görmemiz birbirimize dayanarak güç oluşturmamız gereken bir dönemden geçiyoruz düşüncelerini aktararak, Kurban Bayramının bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diledi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER