Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -Şarkışla Kaymakamı Gül, Belediye Başkanı Gültekin ve BBP İlçe Başkanı Tinni, kutlama mesajı yayımladı


SİVAS (A.A) - Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Şükrü Tinni, Kurban Bayramı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.
     İlçe Kaymakamı Gül, mesajında, toplumsal birlik ve dayanışma duygularının paylaşıldığı bayramların bireyleri birbirine yakınlaştıran, sorunlarından uzaklaştırıp, hayatlarına umut ve sevgi aşılayan özel günler olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Günlük yaşamın yoğun temposu içerisinde hayatımıza yeteri kadar yansıtamadığımız hoşgörü, paylaşma ve gönül alma gibi ulvi davranışları doyasıya yaşama fırsatına da eriştiğimiz bayramlarımız manevi dünyamızın olgunlaşması ve zenginleşmesine de aracı olmaktadır.
     Gül, 25 Ekim Cuma günü saat 16.00da Aşık Veysel Kültür Merkezinde düzenlenecek olan bayramlaşma programına tüm vatandaşları davet etti.
     Belediye Başkanı Kasım Gültekin ise, umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın arttığı bayramlarda, fakirliğin ağırlığını yüreklerinde taşıyan, kapısını çalacak kimsesi bulunmayan vatandaşların ziyaret edilerek, Kurban Bayramının anlamına uygun yardımlarda bulunulması gerektiğini belirterek, vatandaşların bayramını kutladı.
     BBP ilçe Başkanı Şükrü Tinni de, Dünyanın birçok yerinde kan, gözyaşı ve yoksullukla mücadele eden insanlık alemini duyuyor ve görüyoruz, gönüllerimiz kırık ve bizler tarif edilemez bir üzüntü içindeyiz. Bayramlarda yarınların güvencesi olan çocukları sevindirmeli ve bayramların önem ve mahiyetini bizler yaşayarak onlara anlatmalıyız. Bu duygularla Kurban Bayramının tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize, ilçemize, sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, herkesin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER