Kurban Bayramını kutluyoruz

Kurban Bayramını kutluyoruz


SAMSUN (A.A) - Havzada AK Parti İlçe teşkilatınca, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
     Partinin ilçe binasında düzenlenen törene AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Havza Belediye Başkan Vekili Hayrettin Şahin, Ilıca Belediye Başkanı Erol Pepeç, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan, belediye ve il meclis üyeleri, il yöneticileri ile partililer katıldı.
     Törende konuşan milletvekili Kılıç, yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin arka arkaya olması nedeni ile hazırlıkların şimdiden yapılmasını istediklerini ifade ederek şunları söyledi:
     AK Parti olarak bayramlaşmalara her zaman önem verdik ve bu tür organizasyonları en iyi biz yürütüyoruz. Bu bizim parti geleneğimiz. Bizler mecliste sizlerde burada AK Parti bayrağını en iyi şekilde taşımalıyız. Önümüzde yerel seçimler var, genel başkanımız yerel seçimlere çok önem veriyor. Havzada durumumuz çok iyi ama daha iyi noktalara getirmeliyiz. Yerel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Ona göre hazırlıklarımızı yapmalıyız. Partimizin adı gibi anlımızda ak. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Havzamızın, Samsunumuzun ve ülkemizin mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu / Ercan Dilaver
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Kurban Bayramını kutluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER