Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz:

Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz: Kadına şiddet uygulayan ve eşinin üzerine kuma getiren hiçbir personelim yanımda çalışamaz


SİİRT (A.A) - Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz, kadına şiddet uygulayan ve eşinin üzerine kuma getiren hiçbir personelini yanında çalıştırmayacağını, gereği neyse yapılacağını söyledi.
     Belediye Başkanı Necat Yılmaz belediye çalışanları ve belediye meclis üyeleriyle gerçekleştirdiği aylık toplantıda yaptığı konuşmada, kendileri için esas olanın halkın huzuru ve refahı olduğunu belirtti.
     Kadının özgürleşmesi gerektiğini ifade eden Yılmaz, Kadına şiddet uygulayan ve eşinin üzerine kuma getiren hiçbir personelim yanımda çalışamaz, onun gereği neyse yapılır. Sağlıklı bir toplumun oluşması kadının özgürleşmesinden geçer kadın ne kadar özgürse toplum da o kadar özgür ve sağlıklı olur dedi.
     Yılmaz, her şeyin başında eğitimin geldiğini bu nedenle belediyenin Eğitim Destek Evi ve Kültür Sanat Merkezinin hem eğitim hem de kültür ve sanat çalışmaları üzerinde önemle durması gerektiğini de sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Abdurrahman Binay / Nail Kadırhan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER