Kurtlar Vadisi Pusunun Senceri Samsunda

Kurtlar Vadisi Pusunun Senceri Samsunda -Erdoğan Aydemir: (Kurtlar Vadisi Pusu) Bu kadar yükselen bir reytingle ve yükselen grafikle sonlanacağını sanmıyorum. Spekülasyonlar olduğunu düşünüyorum


SAMSUN (A.A) - Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Sencer karakterini canlandıran Erdoğan Aydemir, rol aldığı Kurban adlı tiyatro oyununun gösterimi kapsamında Samsuna geldi.
     Rol aldığı oyunun ana karakteri Aydın Şentürk ve Samsun Opera ve Balesi sanatçılarından oğlu Cihan Aydemir ile gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan Aydemir, Mario Frattinin yazdığı Kurban adlı oyunun gösterimi için Samsuna geldiklerini söyledi.
     Oyun hakkında bilgi verdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aydemir, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ilerleyen bölümlerde gerilimin giderek tırmanacağını belirtti.
     Dizinin bu sezon sonlandırılacağına dair bir takım spekülasyonların olduğunu anımsatan Aydemir, Öyle bir spekülasyon var ama reytingi son derece yüksek bir dizi. Yeni bölümüyle perşembe gecelerinin birincisi oluyor. Özet bölümüyle ikinci oluyor. Bu kadar yükselen bir reytingle ve yükselen grafikle sonlanacağını sanmıyorum. Spekülasyonlar olduğunu düşünüyorum dedi.
    
     -Fetih 1453 filmi dizi oluyor-
    
     6 milyon 565 bin 850 seyirciyle, Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmi olan Fetih 1453ün dizisinin izleyiciyle buluşacağını aktaran Aydemir, Fetih 1453 filmi dizi olacak. Onunla ilgili bir sözleşmemiz var, çağrı bekliyoruz. Dizideki rolüme filmdeki gibi Urban karakteriyle devam edeceğim diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Kurtlar Vadisi Pusunun Senceri Samsunda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER