Kuşadasında fayton gezileri başladı

Kuşadasında fayton gezileri başladı


AYDIN (A.A) - Kuşadası kent merkezinde bu yıl faaliyete geçen fayton taşımacılığı, kısa sürede yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti.
     Bu sene dört faytonla başlatılan gezilerde, turistler İsmail Cem meydanı ile Güvercin adası arasında seyahat edebiliyor.
     Kuşadası Faytoncular Derneği Başkanı Ömer Arıcıoğlu, kısa sürede büyük ilgi gören fayton gezilerinin Kuşadası turizmine renk kattığını, gezilerin özellikle çocuklarını bahane ederek faytona binen ebeveynlerin eğlencesi halini aldığını ifade etti.
     Öte yandan Kuşadası Faytoncular Derneği, Erdoğan Öven Özürlüler Köyü öğrencilerine faytonla sahil gezisi düzenledi.
     Kuşadası Engelliler Derneği Başkanı Canan Güler, uzun zamandır engelli öğrencilerin böylesine bir mutluluk yaşamadığını dile getirerek, "Etkinlik sayesinde çocuklarımız farklı bir sevinci yaşamanın mutluluğunu yaşadılar. Atlar tarafından çekilen arabada yolculuk onlar için çok farklı bir duygu oldu. Ayrıca Faytoncular Derneği gezinin dışında doğa ile iç içe bulunan bir mekanda köy kahvaltısı düzenledi. Bunca etkinliğin yanı sıra 1250 lira derneğimize bağışta bulunarak bundan sonra her ay maddi manevi desteklerinin devam edeceğini belirttiler" diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Uzun
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Kuşadasında fayton gezileri başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER