Kütahyada bowling turnuvası sona erdi

Kütahyada bowling turnuvası sona erdi -TAMDER tarafından düzenlenen turnuvada dereceye giren takımlar ödüllendirildi


KÜTAHYA (A.A) - Tüm Aktif Memurlar Derneği (TAMDER) tarafından kamu kurum ve kuruluşları arasında düzenlenen bowling turnuvası sona erdi.
     Bir alışveriş merkezinde organize edilen turnuvaya, 4er asil, birer yedek olmak üzere 5er kişiden oluşturulan 92 takım katıldı.
     Finale kalan 10 takım, iki gruba ayrıldı. Grup birincileri Kütahya Belediyesinin Önden Gidenler ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü takımları, Vali Kenan Çiftçinin de izlediği final maçında karşılaştı. Finali kazanan Önden Gidenler takımı birinci, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ikinciliği elde etti.
     Önden Gidenler takımının, orijinal lobuttan esinlenerek dizayn edilen birincilik kupası, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü takımının kupası ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şaban Küçükgümrah tarafından verildi. Final karşılaşması oynayan toplam 8 oyuncu ile en skorer oyuncuya madalyalarını, Kadastro Müdürü Fatih Işık, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mustafa Bakırdemir, Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürü Bayram Özbay, Milli Eğitim Bakanlığı Denetmeni Osman Nuri Duman takdim etti.
     Dernek Başkanı Cafer Çamlı, ödül töreni sonrası yaptığı konuşmada, 2006 yılında gönüllü memurlar tarafından kurulan derneğin öncelikli hedefinin, her görüşten ve yaşam tarzından memurların birlikte sosyal aktiviteler yapması ve kaynaşması olduğunu bildirdi.
     Avrupa Birliği (AB) projesi kabul edilen derneğin, ocak ayında ilk toplantıya İspanyanın Castellon kentinde katıldığını, mayıs ayında Almanyada yapılacak toplantıların daha sonra Polonya, Norveç ve Türkiyede gerçekleştirileceğini dile getiren Çamlı, şunları kaydetti:
     Sosyal faaliyetlere önem veren derneğimiz, halı saha futbol turnuvası, piknik, gezi, seminer, konferans, kan bağışı kampanyaları düzenleyerek, memurların tanışması ve kaynaşmasını sağlamıştır. Memurlarımızın kişisel gelişimlerinin sağlanması için bilgisayar, İngilizce, hızlı okuma ve Açıköğretim takviye kursları düzenlenmiştir. Çevresine duyarsız kalmayan TAMDER, 4 yıldır iftar çadırı kurarak ortalama 12 bin ihtiyaç sahibine iftar yemeği vermiş, Aşure Gününde kurumlarımıza 4 bin adet aşure dağıtmıştır. Çanakkale ruhunun canlandırılması ve unutulmaması adına çadırda resim sergisi düzenlenmiş ve Çanakkaleden Gezici Müze Tırı getirilmiştir. Hüseyin Maltepe, İbrahim Refik ve Vehbi Vakkasoğlu gibi tarihçi ve yazarlarımızın katılımlarıyla Belediye Kültür Sarayında Çanakkale konferansları düzenlenmektedir.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada bowling turnuvası sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER