Kütahyada suç örgütüne yönelik operasyon

Kütahyada suç örgütüne yönelik operasyon -Gediz ve Çavdarhisar ilçelerinde uyuşturucu madde üretip pazarladığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 3ü tutuklandı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyanın Gediz ve Çavdarhisar ilçelerinde, suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde üretip pazarladığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 3ü tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Gediz Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gediz ve Çavdarhisarda 6 ayrı adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, H.A. (33), B.A. (27), H.D. (23), B.O. (57), M.S. (36), G.T. (26) ve H.İ.Zyi (63) gözaltına aldı.
     Bu kişilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, ruhsatsız pompalı tüfek ve iki tabanca, iki şarjör, 26 fişek, 400 gram kubar esrar, 903 kök Hint keneviri, 200 paket kaçak sigara ve tarihi eser niteliğine sahip 9 sikke ele geçirildi. Bu malzemelerin yanı sıra iki otomobil, ekiplerce muhafazaya alındı.
     Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak, ruhsatsız silah bulundurmak, gümrük kaçağı sigara bulundurmak ve ticaretini yapmak, tarihi eser bulundurmak suçlarından gözaltına alınan şüphelilerden H.A. ve H.D, Gediz Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı, diğer 5 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
     M.S, B.O. ve B.A. mahkemece tutuklandı, G.T. ve H.İ.Z. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Altıntaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada suç örgütüne yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER