Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası


KASTAMONU (A.A) - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ve AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Kaymakam Türköz, mesajında, Hz. Muhammedin hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe yardımlaşmaya teşvik ettiğini, İslamın evrensel, çağlar üstü mesajını taşıyan Kuran-ı Kerimin onun aracılığıyla insanlığa tebliğ edildiğini anımsattı.
     Dünyanın çeşitli çatışma bölgelerindeki yaşayanlar için herkesin üzerine düşen görevler olduğunu ifade eden Türköz, şunları kaydetti:
     "Sevgi ve hoşgörü ikliminin gönülleri kapladığı Kutlu Doğum Haftasında, Peygamber Efendimizin asırlar ötesinden günümüze ışık tutan hadislerini, tavsiyelerini ve örnek hayatını daha iyi anlamaya ve uygulamaya çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Tosyalı hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyor, bu özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum."
     AK Parti Tosya İlçe Başkanı Küçükmorkoç da Türk İslam aleminin, Kutlu Doğum Haftasını kutladığını belirterek, birlik ve beraberliğin daha da pekiştirmesine vesile olmasını dilediğini kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER