Lapsekiden kısa kısa

Lapsekiden kısa kısa -AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Gürşen, Ankarada temaslarda bulundu


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, Ankarada temaslarda bulundu.
     Gürşen, İl Genel Meclisi Üyesi Eyüp Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Halil Özer, Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç ve parti yöneticileri ile birlikte Ankaraya giderek bazı ziyaretler yaptı.
     Başkan Gürşen, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Mehmet Daniş ve İsmail Kaşdemir ile Lapsekili İstanbul milletvekili Bülent Turanı ziyaret ettiklerini ve sıcak bir ilgiyle karşılandıklarını söyledi.
     AK Partinin meclis grup toplantısına da katıldıklarını belirten Gürşen, Lapsekinin acil çözülmesi gereken sorunlarını doğrudan ilgili bakanlara aktardıklarını, bazı projelerin gerçekleşmesi için gereken talimatların verilmesine de vesile olduklarını kaydetti.
    
     -Çardakspor gençleri Milli Takım seçmelerine çağrıldı-
    
     Çanakkale amatör kümede U-15 liginde mücadele ederek Çanakkalede yapılacak gurup maçlarına kalma mücadelesi gösteren Çardakspor genç takımından 6 oyuncu 19 Kasım Pazartesi günü Çanakkalede yapılacak Genç Milli Takım seçmelerine çağrıldı.
     1998 doğumlu sporcular Samet Parlak, Burak Sepetçi, Emre Kuş, Emre Şen, Ahmet Özen ve Eniz Kuş, 19 Kasım Pazartesi günü Çanakkalede yapılacak `Genç Milli Takım seçmelerine çağrıldığını belirten takımın genel kaptanı İsmail Gözsüz, Yaklaşık 5 yıldır yaz boyunca haftada 3 gün olmak üzere çalışmalar yaptık ve bu yıl oynadığımız maçları iyi futbol ile süsleyerek bunu gösterdik. Amacımız gençlerimizi Türk futboluna kazandırmak. Bunu da büyük ölçüde başardık takımımızın yarısı genç milli takım seçmelerine çağrıldılar bize bu gurur yeter dedi.
     Takım antrenörü Hasan Erdal ise Futbolcu kardeşlerimizi ekibimle birlikte kendi çocuklarımız gibi sevdik ilk olarak futbolcularımıza sevgiyi, saygıyı aşıladık bu anlamada bu yıl tüm maçlarımızda kırmızı kart gören futbolcumuz olmadı. Biz gerek saha gerekse saha dışında hep birlikte olduk. Çardaksporun geleceği emin ellerde diye konuştu.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Lapsekiden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER