Lisesi öğrencilerinin karne hediyesi kitap

Lisesi öğrencilerinin karne hediyesi kitap


KAYSERİ (A.A) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesinde bulunan Erhan ve Ahmet İnci Lisesi öğrencilerine karne hediyesi olarak hikaye kitabı dağıttıklarını söyledi.
     Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, bu hafta başında Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesinde yer alan 5 ayrı ilköğretim okulunda karne hediyesi olarak hikaye kitabı dağıttıklarını anımsattı.
     Başkan Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi:
     Belediye olarak her yıl öğrencileri başarıya teşvik etmek gerekse okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kitap hediye ediyoruz. Bu yıl Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesinde bulunan beş ayrı ilköğretim okulunda başlatmış olduğumuz kitap hediyesi çalışmamızı, bugün yine aynı bölgedeki bir lise de gerçekleştirdik. Kitap hediyesi kampanyası ile öğrencileri kitap okumaya teşvik ettiğimiz gibi en güzel hediyenin kitap olduğunu da vurgulamaya çalışıyoruz. Çocuklara, yakın dost ve akrabalarına kitap hediye ederek toplumda okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak hedefimizdir. Bilim ve teknolojide gelişmiş toplumlar, otobüste, dolmuşta, duraklarda her yerde okuyor.
     Okul kütüphanelerine de kitap hediye ettiklerini dile getiren Büyükkılıç, 12. sınıflar arasında birinci olan Hüseyin Özdene başarısından dolayı bilgisayar hediye edildiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Lisesi öğrencilerinin karne hediyesi kitap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER