LÖSEV, Kurban Bayramında da bağış bekliyor

LÖSEV, Kurban Bayramında da bağış bekliyor


ANTALYA (A.A) - LÖSEV Antalya Şubesi, Kurban Bayramında da bağış beklediklerini bildirdi.
     LÖSEV Antalya Şubesinden yapılan yazalı açıklamada, LÖSEVin Kurban Bayramında yapılacak bağışlarla 12 ay boyunca taze et ve et ürünlerini dağıtım çalışmalarını, ücretsiz tedavi hizmetlerini, sağlık eğitim burslarını, giysi gıda yardımlarını, ilaç kömür ve yol parası desteklerini aralıksız sürdürmeye devam edileceği belirtildi.
     Tüm bunları hayırsever ve duyarlı halkın desteği ile sağladıkları dile getirilen açıklamada, daha büyük bir hastane ve okul yapılmasının hedeflendiği ifade edildi.
     LÖSEVe tüm bankalardan havale ücreti ödemeden LÖSEV hesaplarına, PTT şubelerinden, elden nakit olarak, internet üzerinden ve telefonla kredi kartıyla, ayrıca paypal sistemiyle bağış yapılabileceği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Tüm bağış olanakları ile ilgili vakfın internet sitesi olan www.losev.org.trden ayrıntılı bilgi alınabilir. LÖSEV, Türkiyenin dört bir yanında yaşayan ailelerine gıda kuponları yolluyor. Kuponunu alan LÖSEVe kayıtlı kanserli, lösemili aileler nüfus cüzdanlarını göstererek Banvit tarafından soğuk zincirde illerine kadar getirilen vakıf tarafından özel olarak hazırlatılmış et ile et ürünleri paketlerini kendi elleriyle teslim alıyorlar.
     LÖSEVin kanserli çocuklara maddi yardımın yanı sıra kan, ilaç, giysi yardımında bulunduğu dile getirilen açıklamada, tedavi oranını yüzde 90lardan yüzde 100lere çıkarmayı hedefleyen LÖSEVin bu amaçla Gölbaşı-İncekte hizmete başlayan ve dünyada bir ilk olan Lösemili Çocuklar Köyünde onlarca laboratuvar açtığı, deneyimli bilim insanlarını kadrosuna aldığı anlatıldı.
     Açıklamada, vakfın ayrıca lösemili çocukların annelerine meslek edindirdikleri üretim atölyeleri ve lösemili çocuklara kolej statüsünde eğitim verdikleri LÖSEV Ana ve İlköğretim Okulu da bulunduğu bildirildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber LÖSEV, Kurban Bayramında da bağış bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER