Maçın ardından

Maçın ardından -Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bulak: -5 maçı arka arkaya kazanıp, ligi istediğimiz noktada bitirebiliriz. Bundan hiç çekincem yok -Trabzonspor Teknik Direktörü Kafkas: -Daha çok çalışmamız gereken cid


MERSİN (A.A) - Trabzonspora sahasında 1-0 yenilen Mersin İdmanyurdunun teknik direktörü Giray Bulak, 5 maçı arka arkaya kazanıp, ligi istediğimiz noktada bitirebiliriz. Bundan hiç çekincem yok. Oyuncularıma güveniyorum dedi.
     Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, pozitif bir oyun ortaya koydukları ve önemli bir mücadele sergiledikleri için oyuncularını tebrik etti.
     Yedikleri golden söz eden Bulak, şöyle konuştu:
     Futbolda bazen böyle goller yenilebiliyor. Biz de bugün bunlardan birini yedik. Hemen bugünden yarına takım olamıyorsunuz. 5 maçı arka arkaya kazanıp, ligi istediğimiz noktada bitirebiliriz. Bundan hiç çekincem yok. Oyuncularıma güveniyorum. Bunu yapabilecek oyuncularım var. Her zaman yanlarındayım, arkalarındayım. Şehir bize inansın, her takımı her yerde yenebilecek kapasiteye, karaktere ve güce sahibiz.
     Bulak, rakipleriyle aralarındaki puan farkının artmasının hatırlatılması üzerine ise Bu durum bizi endişelendiriyor. Rakiplerimiz yarım pozisyon, çeyrek pozisyon buluyor ve maçı kazanıyor. Ayrıca rakiplere yarım pozisyonda penaltı veriliyor diye konuştu.
     Mersin İdman Yurdu oyuncularından Serkan Yanık, çok iyi mücadele etmelerine rağmen yenilmekten kurtulamadıklarını ifade ederken, Burhan Eşer de mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
    
     -Trabzonspor cephesi-
    
     Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da oyunun genelinde oyuncularının taktiksel disipline bağlı kaldığını belirterek, Neredeyse hiç pozisyon vermeden maçı bitirdik. Hızlı çıkışlarımızda birtakım sıkıntılar yaşadık. Daha çok çalışmamız gereken ciddi konular var. Onları tamamladığımızda zaman daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum dedi.
     Bordo-mavili futbolculardan Abdullah Karmin ise 3 puan almanın kendileri için iyi oyun oynamaktan çok daha önemli olduğunu vurguladı ve Kasımpaşa maçını kazanıp üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.
     Trabzonspora galibiyeti getiren golü atan Henrique de önemli bir maç kazandıklarını ve 3 puan alarak avantaj sağladıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER