Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: İkinci raundda Fransaya gideceğiz. Orada da gücümüzü ortaya koyup aynı skoru ya da skorları almaya çalışacağız -Olimpik Marsilya Teknik Direktörü Baup: Skordan ço


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor teknik direktörü Ersun Yanal, İkinci raundda Fransaya gideceğiz. Orada da gücümüzü ortaya koyup aynı skoru ya da skorları almaya çalışacağız dedi.
     Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, takımının bugün güçlü bir rakiple karşılaştığını kaydetti.
     Eskişehirsporun rakibine gücünü hissettirdiğini ifade eden Yanal, şöyle konuştu:
     Kötü bir gol yedik. Oyunun kendisine yakışmayan bir gol yedik. Takımımız, ortaya hırslı ve istekli bir futbol koydu. Önümüze umutlu bakıyoruz. Eskişehirspor taraftarı futbol atmosferine renk kattı. Güzel bir futbol iklimi oluştu. Oynamaya çalışan bir takımdık. Önümüzde ikinci maç var. Her takıma gol atabilecek bir takımız. İkinci raundda Fransaya gideceğiz. Orada da gücümüzü ortaya koyup aynı skoru ya da skorları almaya çalışacağız.
     Eskişehirsporlu futbolcu Kamara da Olimpik Marsilyaya karşı baskın bir futbol sergilediklerini ve ikinci maçta turu atlamak için daha iyi bir futbol sergileyeceklerini belirtti.
    
     -Olimpik Marsilya cephesi-
    
     Olimpik Marsilya Teknik Direktörü Elie Baup da, zorlu maç sonunda turu geçmek iyi bir skor elde ettiklerini söyledi.
     Takımının Eskişehirspor karşısında ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Baup, şöyle devam etti:
     Eskişehirspor, karşısında berabere kaldık. Eskişehirspor güçlü bir rakip. Çok fazla pozisyona girdik ancak değerlendiremedik. Gole doğru çok yaklaştığımız pozisyonları değerlendiremedik. Neticeye ulaşacak pozisyonları bulduk. Golü başaramadık.
     Baup, bir gazetecinin Skordan memnun musunuz- sorusu üzerine, Skordan çok memnun olduğumu söyleyemem. Bir sonraki maçta herşey değişebilir dedi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER