Maçın ardından

Maçın ardından -TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Devrim: Maçı kazanacak kadar da iyi oynadık ve çok pozisyon bulduk, ancak bir puan aldık -Boluspor Teknik Direktörü Güler: Deplasmanda, iki kez geriye düştükten sonra


KÜTAHYA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Levent Devrim, Maçı kazanacak kadar iyi oynadık ve çok pozisyon bulduk, ancak bir puan aldık dedi.
     Devrim, düzenlediği basın toplantısında, bu sezon ilk defa kendi sahalarında oynadıklarını, ancak taraftara çok arzu ettikleri galibiyeti hediye edemediklerini söyledi.
     Kazanma duygusuyla karşılaşmaya başladıklarını ifade eden Devrim, şöyle konuştu:
     Maçı kazanacak kadar iyi oynadık ve çok pozisyon bulduk, ancak bir puan aldık. İstek ve arzuyla başlayıp golü de bulduk. Golden, 10 dakika sonra bocaladık. Biraz arkaya yaslandık. Onun arkasından tekrar oyunun kontrolünü ele aldık. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarı da bir duran toptan gol yedik. Onun arkasından tekrar öne geçtik. Kalemizdeki ikinci golü de duran toptan yedik. Bu, ikinci maçımızda duran toptan yediğimiz üçüncü gol oldu. Sonuç itibariyle bir puan aldık. Tabii kazanmak istiyorduk. Kazanacak kadar da iyi oynadık. Kazanacak kadar da pozisyon bulduk. Rakibin bir iki pozisyonu var. Direkten dönen topu var. Bu sıcağa rağmen stada gelip bizi destekleyen taraftara, rakip takım oyuncuları ve kendi oyuncularıma teşekkür ederim.
    
     -Boluspor cephesi-
    
     Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güler de bir puanın rakip sahada iyi gibi görünse de maçta iki puan kaybetmekten duydukları üzüntüyü dile getirdi.
     İki kez geriye düştükten sonra sonra beraberliği yakalamanın, takımlarının kalitesinin bir göstergesi olduğunu dile getiren Güler, şunları bildirdi:
     Maçta, dört gol var. Gollerin ikisi TKİ Tavşanlı Linyitspordan, ikisi de bizden. Deplasmanda, iki kez geriye düştükten sonra rakibi yakalamak ve bir puan almak önemli. Kaliteli takım olduğumuzu gösteren bir olgu. Kalitemize yakışmayacak tarzda da kalemizde basit iki gol gördük. Her şeye rağmen oyun disiplininden kopmadık.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Hadi Şengül / Deniz Açık / Musa Samur
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER