Maçın ardından

Maçın ardından -Göztepe Teknik Direktörü Kalpar: -Son dakikada da olsa golü bulmak çok güzel -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır: -90 dakika sonunda söyleyeceğim tek şey var, hak eden kazandı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Çaykur Rizesporu 1-0 mağlup eden Göztepenin teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Son dakikada da olsa golü bulmak çok güzel dedi.
     Kalpar, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, Çaykur Rizesporun eskiden çalıştığı ve çok sevdiği bir takım olduğunu ancak profesyonellik gereği Göztepeyi daha çok sevdiğini ve çok daha iyi olması için çalıştığını söyledi.
     Maçtan önce futbolcularına, özel ve Göztepeli olduklarını hatırlattığını vurgulayan Kalpar, şunları kaydetti:
     Bu şekilde mücadele etmelerini istedim. Futbolcularım kazanma adına her şeyi yaptı. Bugün kazanamayabilirdik ve müsabaka talihsiz bir beraberlikle sonuçlanabilirdi. Futbolda gol atamayan kazanamıyor. Bugün gol attık ve kazandık. Daha önceki maçlarda gol atsaydık kazanabilirdik. Sonuçta puanımız bu olmayabilirdi. Bugün de net galibiyeti getirecek pozisyonları değerlendiremedik ama son dakikada da olsa golü bulmak çok güzel. Göztepelilere bu yakışır. Futbolcularım her şeyi yaptı, gurur duyuyorum. Galibiyet, Göztepe taraftarına hayırlı olsun diyorum.
    
     -Çaykur Rizespor cephesi-
    
     Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır ise sözlerine Göztepeyi tebrik ederek başladı.
     Karşılaşma boyunca rakiplerinin kendilerinden üstün oynadığını belirten Korukır, Oynadığımız 4. maçtı, bugüne kadar toplamda bu kadar gol pozisyonu vermemiştik. Bizim neden bu kadar silik oynadığımızı irdelememiz lazım. 90 dakika sonunda söyleyeceğim tek şey var, hak eden kazandı. Golü 90. dakikada yememiz bizim için kötü oldu. Futbolun adaleti bazen 90. dakikada tecelli ediyor diye konuştu.
     Bu arada karşılaşmayı, 4 bin 121 biletli seyirci izlerken, hasılat da 66 bin 890 lira oldu.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
     Yayıncı:

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER