Maçın ardından

Maçın ardından -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: -Yol haritası çizme anlamında önemli bir maçtı -Kartalspor Teknik Direktörü Kızıltan: -Bu maçtan istediğimizi alamadık ama aynı mücadeleyle sonraki maçlarda alabilec


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde Kartalsporu 1-0 mağlup eden Bucasporun teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Yol haritası çizme anlamında önemli bir maçtı dedi.
     Karafırtınalar, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, rakip takımın teknik direktörü Özcan Kızıltan ile daha önce beraber çalıştıklarını söyledi.
     Kartalsporu bugüne kadar 1. Ligde yenemediklerini hatırlatan Karafırtınalar, bu sezon kendi sahalarında oynadıkları maçları kazanmakta zorluk yaşadıklarına dikkati çekti.
     Maçın, yol haritası çizme anlamında önemli olduğunu belirten Karafırtınalar, 3 puan aldığımız için mutluyuz. Önemli bir galibiyet dedi.
     Karafırtınalar, ligde ilk 6ya girme hedefleri olup olmadığı yönündeki soruya, Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli yanıtını verdi.
     Oyuncu Aykut Çeviker de dün oyuncu arkadaşları Akın Açıkın kalbindeki rahatsızlık nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kaldığını öğrendiklerini, bunun kendilerini çok üzdüğünü ifade etti.
     Çeviker, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını sözlerine ekledi.
    
     -Kartalspor cephesi-
    
     Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan da göreve başladığı ilk maçında iyi başlangıç yapmak istediklerini, bunun için de ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
     Golden sonra çok pozisyona girdiklerini, ancak maçı çevirme adına son vuruşu yapamadıklarını ifade eden Kızıltan, Oyuncularıma gayretleri için teşekkür ediyorum. Bu maçtan istediğimizi alamadık ama aynı mücadeleyle sonraki maçlarda alabileceğimize inanıyorum. Verilmeyen bir gol var, daha sonra izleyip göreceğiz. Eğer golse talihsiz bir karar olacaktır dedi.
     Oyuncu Erman Ergin de 3 puan almak için sahaya çıktıklarını, iyi de mücadele ettiklerini dile getirerek, Talihsiz bir golle geriye düştük. Daha önceki deplasmanlarda yakalayamadığımız kadar pozisyon yakaladık. Ancak golü bulamadık diye konuştu.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Gülcan Kaplan / Hüseyin Yeşilkavak
     yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER