Maçın ardından

Maçın ardından -Erdemirspor Başantrenörü Demir: -Sahamızdaki ilk galibiyetimiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum -Aliağa Petkim Başantrenörü Bıyıktay: -Artık kendi sahamızdaki maçları kazanmak için çalışmalarımıza devam e


ZONGULDAK (A.A) - Erdemirspor Başantrenörü Hakan Demir, Sahamızdaki ilk galibiyetimiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum dedi.
     Demir, Aliağa Petkim maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.
     Karşılaşmada 3 periyodu iyi oynadıklarını ifade eden Demir, Üçüncü periyotta çok sayı yedik. İyi bir takım savunması yaptık. Maçın anahtarı son periyotta yaptığımız savunma ve direncimiz oldu. Sahamızdaki ilk galibiyetimiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ereğli deplasmanını zor deplasman haline getireceğiz diye konuştu.
     Erdemirspordan Erbil Eroğlu, Aliağa Petkimin zor bir takım olduğunu belirterek, sahalarında ilk galibiyeti almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
    
     -Aliağa Petkim cephesi-
    
     Aliağa Petkim Başantrenörü Burak Bıyıktay, bugün bekledikleri basketbolu oynayamadıklarını belirterek, Dolayısıyla 61 sayı atarak bu seviyede bu ligde maç kazanmak imkansız. Genel olarak burada sıkıntılarımız var. Gidermek için çalışıyoruz. Ama bazı şeyler hemen oturmuyor. Erdemiri tebrik ediyorum. Artık kendi sahamızdaki maçları kazanmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz şeklinde konuştu.
     Aliağa Petkimden Burak Yüksel de Erdemir maçını kazanmak istediklerini ve basit hatalar yaparak sahadan mağlup ayrıldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER