Maçın ardından

Maçın ardından -Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur: Bu saha şartlarında oynadığımız maçı iyi mücadele ederek kazandığımız için mutluyuz -Kartalspor Teknik Direktörü Kızıltan: Pozisyonlar bulduk, ama bunları gole çevi


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun teknik direktörü Mustafa Uğur, şiddetli yağış altında oynanan Kartalspor maçı için Bu saha şartlarında oynadığımız maçı iyi mücadele ederek kazandığımız için mutluyuz dedi.
     Uğur, 2-1 kazandıkları Kartalspor maçının ardından yaptığı açıklamada, maçın şiddetli yağmur altında oynandığını hatırlatarak, bu şartlar altında kazanmanın önemli olduğunu söyledi.
     Uğur, Bu saha şartlarında oynadığımız maçı iyi mücadele ederek kazandığımız için mutluyuz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Bazı bölümlerde çıkarken top kaptırdık ve rakibe biraz fazla şans verdik, ama kazanmasını bildik. Galibiyet serisini devam ettirmemiz önümüzdeki haftalar için iyi oldu dedi.
    
     -Kartalspor cephesi-
    
     Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan da Adanaya puan almak için geldiklerini, ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
     Takımının ilk yarıda şanssız bir gol yediğini, ikinci yarı ise olağanüstü bir performans gösterdiğini anlatan Kızıltan, İkinci yarı maçı çevirme adına olağanüstü gayret sarf ettik, ama 2-0 olduktan sonra bu yağmur altında maçı çevirmek mümkün olmadı. Pozisyonlar bulduk, ama bunları gole çevirme becerisi gösteremeyince, maçtan mağlup ayrıldık diye konuştu.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık / Ali Güreli / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER