Maçın ardından

Maçın ardından -Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan: Oyuncularımız maçı kazanacak kadar istekli olduklarını mücadelenin her bölümünde ortaya koydular -Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin: İsted


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, PTT 1. Ligde 2-1 kazandıkları Boluspor maçına ilişkin, Oyuncularımız maçı kazanacak kadar istekli olduklarını mücadelenin her bölümünde ortaya koydular dedi.
     Mehmet Şahan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, puan cetvelinde bütün takımların birbirine çok yakın olduğunu, kazananların üst sıraları zorlarken, kaybedenlerin de bir anda sıkıntı yaşayacak pozisyona düştüklerini belirtti.
     Bu nedenle ilk yarının son karşılaşması olan Boluspor maçını kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Şahan, şunları kaydetti:
     Oyuncularımız maçı kazanacak kadar istekli olduklarını mücadelenin her bölümünde ortaya koydular. Özellikle deplasman karnesi iyi olan iyi bir ekiple oynadık. Zemin onların istediği ve yeteneklerini ortaya koyacakları ortamdı. Ancak oyuncularım kendilerinden beklediğimiz 3 puanı kazandırdılar, kutluyorum.
     Bir gazetecinin ilk yarı değerlendirmesini istemesi üzerine Şahan, Oynadığımız maçlar ve aldığımız sonuçları değerlendirirsek, şu anda hedeflediğimizden daha az puan topladık. Eğer şansımız yaver gitse, biraz becerikli olsak ve bireysel hataları daha az yapsaydık, şu an daha iyi yerde olabilirdik yorumunu yaptı.
     Transfer çalışmalarıyla ilgili durum değerlendirmesi yapacaklarını vurgulayan Şahan, gitmek isteyen olursa daha mutlu olabilecekleri kulüpleri seçmeleri konusunda şans vereceklerini kaydetti.
    
     -Boluspor cephesi
    
     Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin de, iyi gidişlerini ilk yarının son maçında devam ettirmek istediklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyledi.
     Maçın kaybedilmesinde sebep olarak kendilerini gösteren Çetin, şöyle konuştu:
     Yapacağımız ya da yapmayacağımız hatalar maçın neticesini belirleyecekti. İstediğimiz performansı ortaya koyamadık. Özellikle rakibin baskısı karşısında fazla tutunamadık. Birçok eksiğimiz olduğu ortaya çıktı. Ancak ikinci yarı itibariyle herşeyi düzeltecek olan yine oyuncularım. Devre arasını en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci yarı çok daha farklı Boluspor olarak ortaya çıkacağız.
     Çetin, bir gazetecinin yeniden yapılanma sürecinde radikal değişiklik yapılıp yapılmayacağına ilişkin sorusu üzerine şunları kaydetti:
     Radikal değişiklik oyuncu anlamında değil ama mutlaka takviyeler olacak. Kadro yapılanması da o doğrultuda olacak. Geldiğim günden itibaren bir oyun anlayışını ortaya koymaya çalışıyoruz. Bunu belli bir noktaya taşıdığımı düşünürken, bugün bundan biraz uzak kaldık. Ancak devre arası bizim için çok faydalı olacak. Özellikle oyun anlayışımız konusunda hem savunma, hem hücum yönünü doğru oynayabilen takım olma adına devre arası büyük bir fırsat olacak. Takım içerisinde de bu konuda oyuncular arasında ciddi rekabet olacak. Umut ediyor ve inanıyorum ikinci yarı o seviyeye ulaşacağız.
    
     Muhabir: Veli Gürgah / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER