Maçın ardından

Maçın ardından -Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Dürüst: Zor bir deplasmandan bir puan çıkarttık -Trabzonspor Genel Sekreteri Yener: Futbolun adaleti varsa bu maçın böyle bitmemesi lazımdı


TRABZON (A.A) - Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, zor bir deplasmandan bir puan çıkarttıklarını söyledi.
     Dürüst, Trabzonspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, İlk devre iyi bir oyun ortaya koyduk. Zor bir deplasmandan bir puan çıkarttık. Sonuçta iyi mücadele oldu. İki takımı da kutluyorum. Devre arasında bir takım eksikliklerimizi gidermek için çalışacağız dedi.
     Dürüst, takıma direkt katkı sağlayacak transfer peşinde olduklarını, yerli ya da yabancı oyuncu konusunda bir önceliklerinin olmadığını vurguladı.
     Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak ise Trabzonsporun çok güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, Trabzonsporun çok iyi seyircisi var. Karşılaşmada takımlarını maç sonuna kadar desteklediler. Karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi oynadık. İlk devreyi lider tamamladığımız için mutluyuz diye konuştu.
     Albayrak, Burak Yılmaza gösterilen tepkiyle ilgili olarak, Burak Yılmaz, Şampiyonlar Liginde en iyi futbolcu seçildi. Ona herkesin sahip çıkması lazım. Trabzonspordan gittiği için bazı taraftarlar tepki göstermiş olabilir ama bunu tüm seyirciye mal etmemek gerek dedi.
     Albayrak, Trabzonsporun her zaman kendilerinin dost kulübü olduğunu da vurguladı.
    
     -Hasan Yener-
    
     Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, hafta içi Eskişehirspor ile zorlu bir kupa maçı oynadıklarını belirterek, şunları söyledi:
     Bugün iyi bir Tranzonspor izledik. Bizim eksik ve sakatlarımız vardı, Galatasarayın ise hafta içi maçı yoktu ve tam kadro ile buraya geldiler. Fakat bugün gördük ki farklı kazanabileceğimiz bir maç oldu. Hemen hemen Galatasasaraya pozisyon vermeden maçı bitirdik. Futbolun adaleti varsa bu maçın böyle bitmemesi lazımdı. Ama bizim de atamadığımız pozisyonlar vardı. Biraz da kabahati kendimizde bulmalıyız.
    
     Muhabir: Zafer Sel / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER