Maçın ardından

Maçın ardından -Kayserispor teknik direktörü Prosinecki: Çok önemli bir galibiyet aldık -Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Özdilek: Bugün oyunun kaderini belirleyen hakem oldu


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki, 2-0 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçına ilişkin, İçinde bulunduğumuz durum itibariyle çok önemli bir galibiyet aldık dedi.
     Prosinecki, maçın ardından yaptığı açıklamada, sahalarında iyi bir oyunun sonunda galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Takımının 90 dakika boyunca gösterdiği futboldan memnun olduğunu belirten Prosinecki, şöyle devam etti:
     İçinde bulunduğumuz durum itibariyle çok önemli bir galibiyet aldık. Ligde bulunduğumuz konumu hak eden bir takım değiliz, daha yukarılarda olmak için çalışıyoruz. Bir takım şanssızlıklardan dolayı alt sıralarda yer alıyoruz. Maçın ilk yarısında çok iyi oynadık ve iki gol attık. İkinci yarı ise orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Bütün oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum.
     Futbolcu Abdullah ise galibiyeti taraftarlara armağan ettiklerini dile getirerek, Kazanmamız gereken bir maçtı. Her ne pahasına olursa olsun 3 puanla ayrılmalıydık. Ligde bulunduğumuz konum itibariyle bunun farkındaydık. Maçın genelinde iyi oynadık ve kazandık. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz dedi.
     Ceyhun Gülselam ise alt sıralardan kurtulma adına çok önemli 3 puan aldıklarını kaydetti.
    
     -Medical Park Antalyaspor cephesi -
    
     Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek ise mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getirerek, Bugün hakemle ilgili iyimser düşüncelere sahip değilim. Aslında hakemlerle ilgili çok fazla konuşan biri değilim ama bugün oyunun kaderini belirleyen hakem oldu. Kayserisporu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum diye konuştu.
     Futbolcu Janda da Antalyaya mağlup dönecek olmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER