Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: Takımımız bugünkü oyun ritminde rakibine üstünlük kuramadı -Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bulak: -Maçtan üç puan alamadığımız için üzgünüz (Fotoğraflı-


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 0-0 berabere sona eren Mersin İdmanyurdu maçının ardından yaptığı değerlendirmede, bugünkü oyun ritminde rakibine üstünlük kuramadıklarını söyledi.
     Yanal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanmayı çok arzuladıkları karşılaşmada iki puanı bıraktıklarını kaydetti.
     Rakiplerini yenebileceklerini ve üstünlük kurabilecekleri anları yakaladıklarını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:
     7 maçlık yoğun periyottan çıktık. Takımımız bugünkü oyun ritminde rakibine üstünlük kuramadı. Daha tempolu oyunu rakibe kabul ettiremedik. Topu kaybettiğimizde agresif olmalıyız. Oyuna saygı çok önemli. Oyuncuların sebepsiz yere yatması ve oyunun durması artık konuşulması gereken bir konu. Futbol aksiyon dolu olduğunda güzel. Yatıp oyunun durduruyorsan, bu düşünülmelidir. Orduda, Trabzonspor maçında ve bu maçta da bunu gördük. Buna dikkat edilmelidir.
     Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk da Eskişehirsporun bundan sonra maçlarda daha iyi oynayıp daha çok pozisyona gireceğini anlattı.
     Atdhe Nuhiu da Eskişehirsporun oyuna biraz geç adapte olduğunu vurguladı.
    
     -Mersin İdmanyurdu cephesi-
    
     Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak da üç puana yakın bir futbol sergilediklerini bildirdi.
     İlk yarıda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini anlatan Bulak, şöyle devam etti:
     Maçta, öne geçip rakibin temposunu arttırabilirdik. Daha sonra avantajlı olurduk. Çok gol pozisyonu üreten bir rakiple oynadık. Bugün rakibe çok pozisyon vermedik. Deplasmandan bir puan aldık. Eskişehirspor gibi bir takıma karşı deplasmanda oynamak kolay değil. Bizim takımımız yeni yeni bir araya geliyor. Katılacak olan arkadaşlarımız var. Önümüzdeki günlerde daha iyi sonuç alabilecek bir oyun anlayışı ortaya koyacağız. Maçtan üç puan alamadığımız için üzgünüz.
     Mersin İdmanyurdu takımı futbolcuları Murat Ceylan ve Tanju Kayhan da Eskişehirspor deplasmanından bir puan almanın verdiği memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Deniz Açık / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER