Maçın ardından

Maçın ardından -Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen: Sahamızdaki bütün maçları kazandığımız zaman rahat bir yerde ligi bitirebileceğimizi biliyoruz -Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktör Dinçbudak: İki takım için de


ORDU (A.A) - Ünyespor Teknik Direktör Murat Sözkesen, Tarsus İdman Yurdu maçının ardından yaptığı açıklamada, Kendi sahamızdaki bütün maçları kazandığımız zaman rahat bir yerde ligi bitirebileceğimizi biliyoruz dedi.
     İstedikleri oyunu oynayamadıklarını ancak 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyleyen Sözkesen, şöyle devam etti:
     Ortada geçen bir maçtı, rakip takım geriye çekilen, öne uzun top oynayarak topu tutmaya çalışan, uzun toplarla orta sahayı geçen bir rakipti. Tam deplasman takımı gibi oynadı. Bu ligde duran toplar her zaman önemli. Ömerin de ayağına sağlık, attığı golle 3 puanı aldık. İkinci yarı yürekleriyle oynadılar. Ünyespor böyle mücadele ettiği sürece kötü oynasa bile puan ve puanlar kazanacaktır. Görevimiz buydu, görevimizi yerine getirdik. Sahamızdaki bütün maçları kazandığımız zaman rahat bir yerde ligi bitirebileceğimizi biliyoruz.
    
     -Tarsus İdman Yurdu cephesi -
    
     Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak ise Tarsus İdman Yurdunun maça çok iyi başladığını söyledi.
     Ünyesporun seyircinin baskısı ve coşkusuyla sonucu gitmek istediğini ifade eden Dinçbudak, sözlerini şöyle sürdürdü:
     İki takım için de hayati önem taşıyan bir maç oynandı. Ünyespor ölü toplarla mutlaka gol arayacağını düşünüyorduk. Bunlardan da biriyle son dakika golü oldu. Biraz daha o bölümlerde topu tutabilseydik bu üst üste kornerler kazandırtmasaydık, bu maçı en kötü ihtimalle berabere bitecektik. Ölü topu, iyi pozisyon alamazsan rakip değerlendirir. Ünyesporu kutluyorum.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / Anıl Kuru
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER