Maçın ardından

Maçın ardından -Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: -Kazansaydık ilk 6 için çok yakın bir duruma gelecektik -Bucaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: -Haftalardır iyi oynuyoruz ancak bir türlü skora yansıtamıyorduk


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, 2-1 kaybettikleri Bucaspor maçına ilişkin, Kazansaydık ilk 6 için çok yakın bir duruma gelecektik dedi.
     Kaya, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç öncesi aynı puanla girdikleri Bucasporu karşılaşma içinde oyun anlamında çok eşit olmazsa bile çok dişli bir rakip olarak bulduklarını söyledi.
     İlk golü yedikleri dakikaya kadar iyi oynamadıklarını ancak daha sonra oyuncularının elinden gelen gayreti gösterdiğine inandığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Devreye 1-1 beraberlikle girdik. Rakip futbolcuyu bir an boş bırakınca maalesef ikinci golü kalemizde gördük. Bu da bize pahalıya mal oldu. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Skoru lehimize çevirmek adına ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Pozisyonlara da girdik, beraberliği bulabilir hatta galip de gelebilirdik. Bugün son vuruşlarda etkisiz kaldık. Kazansaydık ilk 6 için çok yakın bir duruma gelecektik. Bunu çok istedik ancak olmadı, futbolcularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.
    
     -Bucaspor cephesi
    
     Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise Şanlıurfalılara misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. 25 bin muhteşem taraftar önünde oynadıklarını anımsatan Karafırtınalar, ilk yarı şansız bir şekilde iki oyuncusunun sakatlanmasına rağmen çok iyi oynayarak galip geldiklerini vurguladı.
     Bütün olumsuzluklara rağmen bütün futbolcularının istekli ve zeminin müsaade ettiği kadar inanılmaz bir futbol oynadığını dile getiren Karafırtınalar, Futbolcularımdan da beklenen de buydu. Zaten haftalardır iyi oynuyoruz ancak bir türlü skora yansıtamıyorduk. Bugün bunu skora da yansıttılar. Kaçırdığımız pozisyonları değerlendirebilseydik çok daha farklı bir skor ortaya çıkabilirdi şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER