Maçın ardından

Maçın ardından -Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Meriç: -Ligde kalmak için yüzde 55-65 şansımızın olduğuna inanıyorum -Olin Edirne Başantrenörü Taştimur: -Sıkıntısız bir galibiyet aldık


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde sahasında Olin Edirneye 59-71 yenilen Antalya Büyükşehir Belediyesporun başantrenörü Timuçin Meriç, Bu maçtan galip ayrılsaydık, bence yüzde 80 ligde kalacaktık. Şu an ise ligde kalmak için yüzde 55-65 şansımızın olduğuna inanıyorum dedi.
     Meriç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın karşılıklı basketlerle başladığını ancak daha sonra başarısız hücumlar yapmalarının farkın açılmasına neden olduğunu söyledi.
     Kalan 10 maçta ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Meriç, Olin Edirne karşısında istedikleri ritmi yakalayamadıklarını belirtti. Bundan sonraki her maça kazanmak için çıkacaklarına değinen Meriç, şunları kaydetti:
     Aliağa Petkim galibiyetinden sonra takımın bir havaya gireceğini ve yönetimsel bazı hamlelerle işlerin düzeleceğini düşünüyorduk. Maalesef tam tersi oldu, çok bir hamle yapamadık. Bakıldığında zaten çok eksik bir kadroyla yeri geliyor bir oyuncu sakatlandığında antrenman bile yapamıyorsunuz. ABDli bir oyuncumuz takımı bırakıp gitti. Bütün bu olumsuzluklara rağmen sistemi oluşturmakta zorlanıyoruz. Sene başından gelen kötü bir hava var takımın üstünde, onu bir türlü atamıyoruz.
     Meriç, Olin Edirne maçınını oyuncularına Yılın maçı olarak nitelendirdiğini dile getirerek, Bu maçtan galip ayrılsaydık, bence yüzde 80 ligde kalacaktık. Şu an ise ligde kalmak için yüzde 55-65 şansımızın olduğuna inanıyorum. Öncelikle haftaya oynayacağımız Erdemir maçından galip ayrılmamız gerekiyor. Vazgeçmeyeceğiz, elimizden geleni yapacağız dedi.
    
     -Olin Edirne cephesi-
    
     Olin Edirne Başantrenörü Gökhan Taştimur ise karşılaşmada istediklerini sahaya yansıtarak sorunsuz bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
     Taştimur, Bugün oyuncularımız kendilerine yakışır kalitede bir basketbol ortaya koydu. Maçın başından sonuna kadar istediklerimizi sahada uygulayarak sıkıntısız bir galibiyet aldık diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Bekir Bektaş / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER