Maçın ardından

Maçın ardından -Yeni Malatyasporun Teknik Direktörü Kızıltan: Üzgünüz ancak biz iyi bir takımız


MALATYA (A.A) - Yeni Malatyasporun Teknik Direktörü Özcan Kılıztan, Gaziosmanpaşa ile 1-1 berabere kaldıkları maçla ilgili, Üzgünüz ancak biz iyi bir takımız dedi.
     Kızıltan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, talihsiz bir gole kaybettikleri 2 puana üzüldüklerini belirterek, yedikleri golden sonra maçı çevirmeye çalıştıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.
     Maça iyi konsantre olamadıklarını ifade eden Kızıltan, Daha iyi konsantre olabilirdik. Maça çıkana kadar bunu dile getirmeye çalıştım. Bazen bunda başarılı olamıyorsunuz. Üzgünüz ancak biz iyi bir takımız. Yeni Malatyaspor iyi bir yoldadır ama bunlardan da ders çıkarmak gerekiyor diye konuştu.
    
     -Gaziosmanpaşa cephesi-
    
     Gaziosmanpaşa Teknik Direktörü Tahir Çopar da ligde alt sıralarda olmalarına karşın maçın mücadeleci bir ortamda geçtiğini ifade ederek, Çıkmadık candan umut kesilmez mantığıyla hareket ediyoruz dedi.
     Sahada saygı duyulacak bir mücadele örneği gösterdiklerini kaydeden Çopar, Buraya puan almaya gelmiştik. Şans biraz da yanımızdaydı. Bir puan aldığımız için sevinçliyiz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER