Maçın ardından

Maçın ardından -Galatasaray Medical Park Antrenörü Ataman: "Hedefimiz ligi lider bitirmek" -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Akdağ: "Açıkçası mücadele edemedik"


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Lignde Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesini 92-67 yenen Galatasaray Medical Parkın Antrenörü Ergin Ataman, hedeflerinin ligi lider bitirmek olduğunu söyledi.
     Ataman, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, 20 yıl aradan sonra ilk kez geldiği Gaziantepte gördüğü değişimden ve Şahinbey Karataş Spor Salonundan çok etkilendiğini belirtti.
     Kendilerini deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarına da teşekkür eden Ataman, şunları kaydetti:
     "Her şey güzel olunca, bizim takımımız da lig lideri olmanın hakkını verdi. Maçın başından sonuna kadar herkes takımı için oynadı. Takıma puan vermek istersem 100 üzerinden 95 verebilirim. Savunmada mükemmeldik, hücumda hep boş atışları bulduk, topu çok iyi çevirdik, ribaundları takip ettik. Çok tecrübeli olan, başında da çok iyi bir antrenör olan rakibimizi deplasmanda net bir skorla geçtik. Hedefimiz ligi lider bitirmek. Üç maçımız kaldı, onları da kazanıp öncelikle ligi lider bitirmek istiyoruz. Sonra da inşallah yolumuz şampiyonluk yolu olacak."
     Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Cem Akdağ ise lig lideri Galatasaray Medical Parkın formunun zirvesinde ve çok güçlü bir takım olduğunu, kendilerinin de son derece kısıtlı bir kadroyla mücadele ettiklerini söyledi.
     Özellikle pivot pozisyonunda, rakip oyuncularla boğuşabilecek Dorsey dışında oyuncuları bulunmadığını aktaran Akdağ, şöyle konuştu:
     "Dorseyin de kondisyon durumu sezonun vermiş olduğu ağırlıktan dolayı pek iyi değil. Hem savunmaya geç gelmesi, hem de hücuma çabuk gelememesinden dolayı bir takım zorluklar çektik. Galatasarayın geniş bir kadrosu ve çok iyi bir savunması var. Açıkçası mücadele edemedik. Önümüzde bizim için çok önemli iki maç var. Çarşamba günü Antalya ile Cumartesi günü de Aliağa ile oynayacağız. Bu iki maçı kazanmak için, kısa sürede toparlanıp hemen hazırlıklara başlayacağız."
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Ömer Fansa
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER