Maden ocaklarına lamba armatürü satın alınacak

Maden ocaklarına lamba armatürü satın alınacak -TTK maden ocaklarında alev sızdırmaz özellikte 280 adet floresan lamba armatürü alımı yapacak


ZONGULDAK (A.A) - Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), maden ocaklarında kullanılmak üzere alev sızdırmaz özellikte 280 adet floresan lamba armatürü alımı yapacak.
     Kuruma bağlı Karadon Müessese Müdürlüğü maden ocaklarında kullanılmak üzere satın alınacak lamba armatürü için Avrupa Birliği (AB) Parlayıcı ve Patlayıcı Ortamlarda Güvenlik (ATEX) direktifleri doğrultusunda metan içeren ortamlara uygunluk sertifikasıyla birlikte sunulacak teklifler, 25 Aralıka kadar kabul edilecek.
     İhale teknik şartnamesine göre, floresan lamba armatürleri ampul, gövde ve teçhizatıyla komple olarak teklif edilecek, tüm malzemelerin monte edilmiş ve çalışır durumda 120 takvim gününde teslimatı yapılacak.
     Lamba armatürlerinin kıvılcım oluşturmaz malzemeden imal edilmiş dayanıklı yapıya sahip olacağı ve cam tüp kullanılacağı belirtilen şartnamede, imalatçı firmanın teçhizatları her türlü dizayn, malzeme ve işçilik hatalarına karşın asgari 12 ay süre için garanti edeceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Maden ocaklarına lamba armatürü satın alınacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER